Mode stopper ikke kun ved det du har på udover

Når det kommer til mode, så er det for mange blot det du har på udvendig. 

Den mode der dog tit er sjovest er den du har nedenunder. Det kan så også være den mode der gør at du får det langt sjovere i soveværelset. Undertøj og frækt lingeri er nemlig også påvirket af hvad moden er. Det kan være en tid hvor alle køber sort satin, andre skal alle have farvede blonder. Det kommer lidt an på hvad de kloge hoveder i paris syntes skal sælge godt næste år. 

Faktum er dog, at uanset hvad du har på nedenunder, så vil han nok syntes det er en lækker mode. Så længe det altså ikke er sloggi og uldsokker. Mænd er når det kommer til frækt undertøj nemlig ret modebevidste. De går mere op i detaljer end man lige umiddelbart regner med, hvilket også forklarer hvorfor de smider tusinder af kroner efter alufælge der ligner dem han havde før. Der er de små detaljer der betyder noget. Specielt hvis detaljerne så er så små at de viser mere hud end detaljer. Det er også vigtigt at pointere at alle mænd elsker frækt lingeri. Et par smukke ben i et par selvsiddende strømper får de fleste mænd til at fnise lidt. Det gælder også de mænd der har ytret at det ikke siger dem så meget. Faktum er nok mere at den udtalelse kommer i ledtog med at du ikke er vild med at tage det på. 

Hvad er han så vild med.

For nogle mænd skal det være sød og elegant blonde lingeri. Det kan være med de sorte selvsiddende nylonstrømper eller netstrømper. Uanset hvad så er det lidt mere den blide type. Det kan også være din mand er mere til lak og læder. Det er nok ikke noget du behøves undersøge så meget. Du ved sikkert allerede om han er vild med fetish beklædning. Uanset hvad hans fetish er, så giv ham det, du kan være sikker på det også kommer dig selv til gode. Det betyder nemlig at jeres sexliv bliver noget mere saftigt og sjovt.